BMX tidstagning har aldrig været nemmere.

SmartGate kombinerer velprøvet bundsolid Mylaps timing-udstyr med den nyeste cloud-teknologi. Cloud teknologi og sikkerhed er ikke et add-on – det er selve fundamentet for Smartgate’s løsning, og resultatet taler for sig selv. En lynhurtig, skalerbar og stabil timingløsning i skyen til BMX-træning.

Tidstagning, du kan røre ved

Det er så simpelt som et klik på en knap for at komme i gang. Appen er tilgængelig direkte på app.smartgate.dk.
Hvis det er første gang du bruger SmartGate, skal du oprette en konto og indtaste dit MYLAPS transponder-id.

Hvis du ikke finder nogen resultater fra din lokale BMX bane, har din lokale klub måske endnu ikke kontaktet os – hjælp dem lidt på vej…

Registrer gratis konto
Vores forretningsmodel er enkel.

Så længe vores udgifter er dækket, kan vi tilbyde en løsning, der er gratis for alle rytterne til en minimal fast pris for hver klub.

Hvis du virkelig er ivrig efter at prøve vores løsning, kan du købe den nødvendige hardware og få et gratis klubabonnement i 3 måneder. Ved evt. tilbagelevering af hardware efter endt prøveperiode tilbagebetales opstartsgebyret. Alt vi beder dig om, er din feedback og at du får så mange som muligt af jeres ryttere til at prøve SmartGate, for at hjælpe os til at blive endnu bedre.

Vil I gerne have SmartGate på jeres bane?

SmartGate kræver ikke så meget, end ikke en strømslugende computer. Alt hvad du behøver udover jeres MYLAPS-dekoder(re) er en internetforbindelse og adgang til strøm ved banen.
Vi leverer en lille gateway, der forbinder dine MYLAPS Prochip-dekodere til skyen, og dine ryttere og trænere har øjeblikkelig adgang til tidstagning.

Klubabonnement

Plug & play

Vores løsning er virkelig Plug & play. Alt hvad du behøver er strømforsyning og en internetforbindelse.
Forbind SmartGate-gatewayen til netværket med MYLAPS udstyr, tænd den, opret en konto og opsæt jeres bane, så er I igang.

Kendte omkostninger

Vi leverer resultaterne til fast lav pris for klubben, mens det er gratis for rytterne. Du kender prisen på forhånd og får dermed ingen problemer ved at tilbyde tidstagning selv ved åbne træningssessioner udenfor alm. træningstid.

Altid forbundet

SmartGate bygger på banebrydende teknologi med cloud first-tilgang. Nogle tænker på Internet og cloud som en tilføjelse til tidstagning, vi har vedt det på hovedet.
Du får gavn af realtids træningsresultater, uanset hvor du er.